Festsanger til alle anledninger - Ferdige taler - Tale - Festsang - Bryllupssanger


Vilkår ferdige sanger/taler

Informasjon om sangene/talene:
Det anbefales å lese gjennom sangene/talene. Det kan jo forekomme ord og uttrykk som kanskje ikke passer helt til din dialekt, men det kan du selv endre - på din egen PC.

Tilgang
Straks bestilling via Klarna er godkjent, vil du få tilgang til dine produkter på ditt hjemmeområde i 30 dager.
En egen e-post med tilgang vil bli sendt til din e-post adresse.

Angrefrist
Ved feil eller komplikasjoner må du straks sende en e-post til oss
Vi vil utbedre feilene så raskt som mulig. Vanligvis samme dag som feilen oppstår. Skriv forklaring til feilen du måtte ha. Vi vil holde deg informert om utbedring.
At man ikke melder fra om feil, egen pc ikke fungerer, ikke trenger sangene, ikke synes sangen passer eller ikke har anledning til å benytte seg av sangene, er ikke godkjent grunn for å slippe betaling.
Angrefristloven paragraf 12 gjelder for kjøp av elektroniske dokumenter. Det betyr at når du sender bestilling til oss vil du ikke ha angrefrist på produktet hvis du åpner eller laster ned ett eller flere av bestilte produkter.

Royalty
Alle sangene er kopibeskyttet med Royalty. Dette betyr at eierskapet til selve dokumentene tilhører Proveks AS/Skribent. Sangene/dokumentene du bestiller kan du derfor ikke distribueres til andre personer. De kan kun benyttes av deg til dine anledninger.
Banner 3Proveks AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt