Festsanger til alle anledninger - Ferdige taler - Tale - Festsang - Bryllupssanger

Informasjon

Sangene direkte til din e-post
Vi tilbyr det siste innen teknologi som gjør at når du bestiller, så kommer alle sangene du ønsker direkte ned til din e-post adresse.
Du kan i tillegg gå inn på ditt medlemsområde og laste de ned sangen på hvilken maskin du ønsker.

Tilbakemeldinger

Jeg leverer kvalitetsprodukter og jeg får mange tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Jeg har klippet ut noen av mine tilbakemeldinger slik at du kan se hva kundene mine skriver.
Les mer

Sikkerhet ved bruk av kort

Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Dibs, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard.
Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger.
Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.

Kort som godtas:

Når du kjøper via Internett kan du betale med Visa eller MasterCard/EuroCard.

Manuell bestilling av sanger:
Du kan også bestille sanger manuelt, uten å belaste med kort. Ved å gå til kassen etter at du har valgt ut dine sanger, kan du trykke på linken for å bestille manuelt. Da vil du komme til en side hvor du fyller ut navn, adresse og din E-post adresse. Når du trykker på "Send" vil vi motta en bestilling på sangene dine. Kort tid etter vil du motta to stykk e-post fra oss. En e-post med sangene du har bestilt. De er med som vedlegg til e-posten. Den andre e-posten er med informasjon om betaling og hvordan du skal gjøre dette i etterkant. Ved manuell bestilling kommer et administrasjonsgebyr på 35,- i tillegg til sangene.

Betingelser ved kjøp:

Vilkår for kjøp av ferdige sanger: Trykk her


Banner 3
Banner 4© Proveks AS – Org.nr: 986 600 116 - All rights reserved - Sideoversikt