Festsanger til alle anledninger - Ferdige taler - Tale - Festsang - Bryllupssanger


Sang til jubileum – Ferdige jubileumssanger

Jubileum

Selve ordet bærer i seg en forventning. Jubilant. Forventning både for den som skal bli feiret på jubileet, men også for andre innbudte, som skal være med for å feire jubileum. Og på jubileum må vi synge. Det er utrolig livgivende og få synge sanger sammen med andre.

En sang - eller flere sanger - kan helt forandre atmosfæren i mangt et selskap, den løser opp, fremkaller minner som mange kjenner seg igjen i, og kan kalle frem både latter og smil. Sanger kan sågar også gjøre oss rørt, slik at lommetørkleet kanskje må finnes frem, men fordi om det faller en tåre eller to, så er det ikke av tristhet, for vi kjenner gleden og takknemligheten. Det er sunt å synge en sang sammen med andre mennesker.

Bli med på følgende regnestykke: Hvis en person skal feire et 50-års jubileum, så har vedkommende levd i:
365 dager X 50 år = 18250 dager + skuddårsdager i 50 år = 13 dager dvs Totalt: 18263 dager!
Av disse 18263 dagene har vedkommende kun hatt jubileum i 50 dager, hvilket betyr at i 18213 dager har det ikke vært anledning til å synge en jubileumssang tilegnet denne personen.

Derfor: Vi i vår moderne tid, hvor vi har all verdens tekniske hjelpemidler, har tid til å feire jubileum langt oftere enn vi gjør. Vi behøver jo slett ikke bare feire geburtsdager, dåp, konfirmasjon, bryllup, sølv- og gullbryllupsdager etc... La oss sette farge på flere dager og finne ”jubileumsdager” som vi vil feire, og hvor vi, sammen med nære og kjære, skal synge sanger i massevis, spise god mat og drikke deilig drikke. La oss slappe av og glede oss gjennom sang med andre.

Norske menn og kvinner: ”La oss finne dager som vi kan gjøre til våre spesielle ”Jubileumsdager” og la oss synge sanger som aldri før. Det gjør oss godt!” Ferdigskrevne sanger til absolutt alle anledninger kan du finne på denne nettsiden. På ”Festsanger-/Sanger til Kollega-/Blåtur-/Kor-/Lag” vil du finne aktivitetssanger med flott hjernetrim, og etter en god ”trim”, smaker det gjerne med litt sterke saker enn kaffe, og sanger for slike høve finner du under ”Drikkeviser”.
 

Jubileumssanger

Du behøver aldri å stusse på melodien, for jeg har sunget inn det første verset på alle min sanger. Her ser du et lite klipp av en sang fra kategorien ”Jubileumssanger”:

Mel.: ”Rosa på ball”
Her skal det festes for deg i dag!
Alle vi, alle vi har et slags ”spleise-lag”.
Happy for at vi er invitert av en sånn person.
Ingen av oss var jo med da du som
naken og tannløs til jorderik kom.
Men, du har vokset deg pen år for år,
kanskje fått grånende hår?
Men, det er sexy og flott, du,
alle slags farger er in!

Se alle mine jubileumssanger: Trykk her
 


jubileum jubileumssanger jubilant sang
 

Til hovedside for festsangerBanner 3Proveks AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt