Festsanger til alle anledninger - Ferdige taler - Tale - Festsang - Bryllupssanger


Konfirmasjonssanger

Konfirmasjonssanger er en av mine spesialiteter.

Dette er en stor dag for hele familien. En konfirmasjon har mange sanger. Det kan være velkomstsanger, sang fra far eller sang fra mor. Onkel, tante, gudfar, gudmor eller fra konfirmanten selv. Man kan også ha aktivitetssanger som konfirmasjonssanger. Jeg har en egen kategori for aktivitetssanger også.
Utover sanger er det også taler til konfirmasjonen. Jeg skriver personlige taler og jeg lager også personlige konfirmasjonssanger. Skulle du trenge forsider så kan jeg hjelpe til med dette også. Se min kategori for hvordan bestille personlige sang eller tale til konfirmasjonen.

Å bestille er svært lett du kan se utdrag av alle sangene og jeg har også sunget inn første vers av alle i kategorien konfirmasjonssanger. Lydfiler kan spilles av i flere typer avspiller ut fra hvilken type du måtte ha på din pc.

Konfirmasjonssang

Jeg hjelper til med tale eller sang til konfirmasjonen. Noen liker å holde en sang i stedet for en tale. Ikke alle føler seg bekvem med å holde en tale og en sang fungerer veldig godt.
Bare det å gi bort en personlig sang er like stort som en stor presang. En personlig sang kan også leveres pent i en presang i etterkant av festen eller leveres på festbordet.
Jeg har lag erfaring med å skrive personlige sanger. Taler har jeg begynt med det siste året.

Ferdige konfirmasjonssanger klar for nedlasting

Alle de flotteste sangene jeg har laget gjennom årene har jeg lagt ut så du kan få lastet dem ned.
Her er konfirmasjonskategorien:

Konfirmasjon:

 


konfirmasjonssanger  konfirmasjon

Hovedside for konfirmasjonssanger og andre anledninger - Trykk her

 

Banner 3Proveks AS
Bølerveien 11, 1455 Nordre Frogn
Orgnr: 986 600 116 - Sideoversikt